STREET FOODIES

En Ny Æra for Frokostordninger: Street Foodies Rykker Ud!

Når vi ser tilbage på de første frokostordninger, som vi startede i 1998-99, var det en anden tid. Vi lavede sandwich og frokostløsninger dengang, hvor markedet var noget mere begrænset – og med Slagter Hans som den eneste konkurrent med sit udvalg af pålæg og krebinetter. Frokostordninger som vi kender dem i dag, eksisterede slet ikke. Vi handlede friske råvarer om morgenen, forberedte maden og leverede frokosten i højt tempo – parkeret på kantstenen og med øjnene på uret for at undgå parkeringsbøder!

Fast forward til i dag – næsten 25 år senere – hvor frokosttilbuddene er eksploderet. Kantineordninger er blevet en standard i mange virksomheder, med de klassiske buffeter, fiskedag og den varierende varme ret. Det er selvfølgelig et klart skridt op fra tidligere, men alligevel ser vi stadig mange virksomheder, der holder fast i det traditionelle frokostformat.

Det vil vi hos Street Foodies gerne udfordre!

Vi mener, at frokostordninger bør være lige så alsidige og spændende som den mad, der serveres på de bedste street food-markeder. Derfor bringer vi vores flåde af autentiske verdenskøkkener direkte til din arbejdsplads. Hver food truck er specialist inden for sit eget køkken, og mange af vores kokke kommer selv fra de lande, deres retter repræsenterer. Det betyder, at vi kan tilbyde en autentisk, smagfuld og farverig frokostoplevelse, der virkelig hæver barren for, hvad en frokostordning kan være.

Med trucks fra blandt andet Thailand, Argentina, Mellemøsten, Italien & Mexico tilbyder vi en skræddersyet løsning, der passer præcis til din virksomheds behov. Uanset om du ønsker os til særlige lejligheder, som en aflastning af kantinen et par gange om ugen, eller som din faste frokostleverandør fra mandag til fredag, så har vi løsningen!

5 forslag fra Street Foodies

1. Indfør Fufu Friday med Safari Kitchen! Smag på Vestafrikanske lækkerier som kylling i peanutbutter sauce, oksegryde og amaranthus!

2. Lad Jakobsen’s Pita pifte ugens menu op med flammegrillet okseinderlår, lammekølle, kylling, halloumi-ost eller veggieballs svøbs i et sprødt pitabrød.

3. Gør Taco Tuesday til en fast del af menuen med saftige mexicanske tacos fra The Taco Truck!

4. Sæt fut i frokosten med en smagsbombe af en Choripan fra Fuego Street Grill.

5. Rund ugen af på en ekstra sød måde med lune pandekager med lækker tilbehør fra Jura’s Pancakes.

Velkommen til en ny æra for frokostordninger med Street Foodies – en smagsoplevelse uden grænser.

Pita
Copenhagen Crepes - pandekage med jordbær